Basil Bohème Carry All Bag

[Read in English] Al een maand geleden heb ik mijn verjaardag gevierd. Ik bracht taarten mee naar het werk, kreeg een heleboel mooie privéberichten (zo leuk weer contact te krijgen met mensen die ik al lang niet meer heb gezien), een kleine cactus van een goede vriendin, Minions via mail en concerten via e-mail, cadeaus bij mij aankomst in Italië. Maar vooral werd ik extreem geknuffeld door C … een aperitivo bij thuiskomen, bloemen, avondeten en een volledig onverwacht cadeau (verpakt in een voetbalkrant natuurlijk): de Basil Bohème Carry All Bag.

Van de officiële tag:
“Shoulderbag of water-repellent polyester, artificial leather details, inner-pocket, front pocket, zip-fastener, carrying handles, shoulderbelt, innerlining, Hook On-System, reflective stripes.”

Ik gebruik het nu al een tijdje en ik kan echt zeggen dat ik zeer tevreden ben. Zoals je ziet is het mijn officiële sporttas geworden, die vaak naar de universiteit meekomt.
Hij is ruim – eigenlijk is het erg groot (18 Lt). Als je iets wilt dat niet echt zichtbaar is voor in het centrum van de stad te winkelen, dan is dat waarschijnlijk niet wat je wilt. Maar voor mij (en het sportdoel) is het gewoon ideaal … Ik kan sportkleding en accessoires, schoenen, doucheproducten, de brillenkoker, een kleine haardroger, water en vaak lunch/fruit daarin passen. Verder moet ik soms mijn laptop meenemen van thuis, en het past met zijn behuizing. (Ik zal nooit minder kunnen meenemen – dus ik gebruik grote tassen).

Hij is handig – hij heeft twee handvatten en de verstelbare schouderriem, een zeer slanke binnenzak (26 cm breed, je kunt alleen dunne spullen erin plaatsen – zoals een tablet – terwijl bijvoorbeeld mijn laptop niet past) en een voorvak voor sleutels, telefoon en dergelijke (alweer, voor kleine dingen). Misschien zou een grotere zak voor de laptop nog een verbetering kunnen zijn.
Met het Hook On-systeem kunt u de tas gemakkelijk aan de fiets bevestigen … terwijl ik normaal een beetje help door de tas op te tillen wanneer ik deze los wil maken. En de extra haak van een andere kleur doet dienst als een soort slot (denk ik) – je draait hem haaks op de tas als de tas is bevestigd en dan terug om hem te ontgrendelen (ik gebruik hem niet vaak, trouwens). En gezien het feit dat ik mijn huis meeneem, is het heel goed dat ik zijn gewicht kan afbouwen op de fiets in plaats van op mijn rug.

Hij is van goede kwaliteit – het materiaal lijkt echt stevig, maar voor de lange termijn zal ik een latere update moeten geven. In het begin was het zelfs wat te stevig, maar nu is het gewoon perfect. Dubbele rits voor de grotere opening helpt veel als iets niet goed past.
Ook de binnenvoering is goed afgewerkt en schattig, met een op de natuur geïnspireerd patroon.
Hij is niet extreem duur – ik weet de exacte prijs van die van mijn gewoon niet, maar ik heb gezien dat het online en in de winkel tussen 34 en 55 euro kan variëren. Niet echt goedkoop, maar voor dat geld kun je iets goeds krijgen, dus ik vind het waard – vooral in vergelijking met tassen van dezelfde categorie.
Hij is leuk – nou het is echt Marta-stijl, roze met een soort van Bohème-patroon. Plus ik denk dat het perfect past bij de stijl en kleuren van mijn fiets! Dit is de vintage rode versie, maar de serie bevat ook die in lichtblauw (jade), marine (indigo) en zwart (houtskool), allemaal met een vergelijkbaar patroon met een lichtere boven- en donkerdere onderkant. Eerlijk gezegd zou ik twijfels hebben over welke te kiezen (behalve de zwarte) … maar gelukkig heeft iemand de moeite voor mij gedaan – een waarschijnlijk de best voor mij gekozen! 😉

mde

mde

Gebruik je fietstassen? Wat is je ervaring ermee? Als je er naar op zoek bent, denk ik dat dit een goede keuze zou kunnen zijn 😉

PS. Ik weet dat liefde niet door materiële dingen gaat, maar het ontvangen van berichten, kleine attenties en onverwachte cadeautjes heeft me nog meer gelukkig en dankbaar voor de mensen om me heen gemaakt 😍

PPS. geen sponsor hoor! Ik wilde gewoon mijn mening delen over een goed product.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s